Header
◄ Tilbage
▲ Top
  SOG FILTER - SOG PA +
Pris
€ 0 - € 99
0
€ 100 - € 199
0
€ 200 - € 299
0
€ 300 - € 399
0
€ 400 - € 499
0
€ 500 - € 999
0
€ 1000 - € 1499
0
€ 1500 - € 2000
0
€ 2000 og mere
0
Længde
120 cm og mindre
0
150 cm
0
180 cm
0
210 cm
0
240 cm
0
270 cm
0
300 cm
0
360 cm
0
400 cm
0
450 cm og højere
0
Belysning
Med LED
Warm-led
0
Uden LED
0
Materiale
PVC
Pvc
0
PE
Pe
0
PP
Pp
0
PP/PVC
Mix-pp-pvc
0
PE/PVC
Mix-pe-pvc
0
100%PE
100pe
0
Flock/Sne
Flock
0
Farve
Grøn
Green
0
Hvid
Wit
0
Flock/Sne
Flock
0
Sort
Black
0
Blå
Blue
0
Lyserød
Pink
0
Konstruktion
Hængslet konstruktion
Hinged
0
Hook-on konstruktion
Hook-on
0
Til indvendig eller udvendig
Indvendig brug
0
Indvendig og udenfor brug
Binnen-buiten
0

Pressemeddelelser

 

A new interview with a passionate entrepreneur every week.


In this episode of Noord Z, presenter Mrs. Karlijn ter Horst enters into conversation with Dennis Veldpape, director / owner of Royal Christmas. Click at the photo to get to the interview.

Royal Christmas er vurderet fremragende. - Winschoten 2. oktober

www.kunstigejuletraeer.dk sælger hendes julegave Royal Christmas kollektion til private kunder. Denne hjemmeside, på 19 forskellige sprog, besøges er af mange dagligt. Royal Jul på Trustpilot er bedømt på sin service og kvalitet. Royal Christmas har gjort tusindvis af kunder tilfredse med hendes samling af kunstige juletræer, guirlander, kranse, kan osv. Kunderne besøge hjemmesiden Trustpilot: http://www.trustpilot.com/review/www.kunstigejuletraeer.dk forlade en revision. Det kan være tjenesteudbyderen, levering eller kvaliteten af artiklerne. Sidste år mere end 1.100 kunder forlod en bedømmelse, med den gennemsnitlige bedømmelse er en 8.9.
Hver dag er der nye anmeldelser inden. Holdet på Royal Christmas har disse anmeldelser de vigtigste spørgsmål for at forbedre sine ydelser / kvalitet. Holdet af RC håber, at vi kan levere. Hver kunde føler sig tilfredse med de varer, du bestilte Se nedenfor cirkeldiagram med anmeldelser i 2013:

Trustpilot Anmeldelser

Royal Christmas introducerer opbevaringspose! - Winschoten 27 september

Royal Christmas har indført en opbevaringspose. Med dette cover kan du nemt gemme f.eks kælder eller på loftet uden at bryde det. Din kunstige juletræ En smuk træ ikke bryde med dette ideal taske.
Her er nogle billeder. Dette tilfælde kan anvendes til at beskytte mod tilsmudsning og beskadigelse og du juletræ er ideel i brug. Opbevaringen taske er af høj kvalitet og giver den ultimative beskyttelse for dig træ. Dækslet er velegnet til alle former for juletræer. Det fås i forskellige størrelser og passer til hvert træ omkring!
Royal Christmas - Opbevaring Trae

Royal Christmas kunstige juletræer. - Winschoten 27 september

Royal Christmas har over 200 forskellige juletræer. Disse forskelle i størrelse, kvalitet, materialer og pris. Vi har en promo linje, linje og Premium Deluxe linje. Forskellen mellem disse tre, prisen og materialet.
Den promo linje er primært værdi for pengene og er den billigste. Dette er hovedsageligt lavet af PVC. Den promo linje er populært, fordi du har et smukt træ kvalitet til en god pris. God pris og god kvalitet. De former for dette træ vil blive taget som for reelle fyrretræer. Grenene er brune i midten og de grønne nåle er lysegrønne prikker. Træerne er mindre overfyldt end de andre linjer. Premium linje er igen dyrere og bliver hovedsageligt lavet af PVC og PP. Denne linje er lidt dyrere end den promo linje. Disse træer er lavet af høj kvalitet materiale. Dette giver træet har et realistisk syn, fordi grene og nåle i nærheden af stilken, er lavet af PVC og PE / PVC. Disse træer sælges godt i indsamlingen af Royal Christmas.
Deluxe linje er den dyreste og er primært lavet af PE. Dette materiale giver den mest "naturlige" look. Denne linje er også meget populær og sælges meget. Disse træer er ekstra bred i bunden med en stærk lighed med et rigtigt træ. De er lavet af høj kvalitet materiale kaldet PVC og PE. Denne linje har også nogle træer lavet af 100% PE. Træerne har en stærk stål center pole, og rustfrit stål kerner i hver støtte mange af de dekorationer. Du skal bare nødt til at bekræfte at hænge grenene og træet er klar! Diverse dele Deluxe linje er vores højeste kvalitet linje og elsket af mange af vores kunder.
Royal Christmas - artificial Christmas trees

 

 

 

 

Pressemeddelelser

Download pressemeddelelsen nedenfor
 
Pressemeddelelse

Winschoten september 21, 2008, Royal Christmas Christmas artikel producent og den førende på markedet inden for kunstige juletræer, træet udviklet 1 minutt.
Det unikke i denne kunstige juletræ er træet selv springer åben og klar inden for 1 minutt. Kunsten juletræ består af tre dele, som let kan sættes sammen. Grenene ikke udvide og åbne springe sig selv. Efter jul, træet inden for 1 minut tilbage i feltet.
Den 5-minutters-træet er en revolution inden for kunstige juletræer.
Den 1-minutt-træ vil blive normen for fremtidige kunstige juletræer. Det var dette træ til dekoration industrien hvert år med problemet er, at de er overalt omkring 6 december på træer bør placeres. I 1 minutt, er en enorm tidsbesparelser realiseret.

Træet er 1 minutt i 3 modeller fås i størrelser: 150 cm til 240 cm og for at få et indtryk se demonstration film: kerstwinkel.nl

Den 5-minutters-træet er tilgængelig på:
- Christmas shopping, havemøbler centre og DIY
- Online: www.kunstigejuletraeer.dk

Se denne film:


Royal Christmas har landsdækkende dækning med jul Butikker

Winschoten september 21, 2008, Royal Christmas Christmas artikel producent og førende på markedet i julen artikel Christmas åbne 21 butikker i Nederlandene.
Under jul periode opererer Royal jul i samarbejde med kendte iværksættere Christmas Stores efter region under deres eget selskab. Det er på udkig efter en egnet franchise modul sammen stærk og også til at generere nationale eksponering.

  Alle deltagende Christmas butikker kendte iværksættere i deres egen region og nyde omfattende mærkebevidsthed og tillid.
Eksempler: Fra Peer fra Emmen, Hoza fra Apeldoorn eller Timmermans fra Tegelen.

Christmas Trends for 2009

Winschoten september 21, 2009, Royal Christmas Christmas artikel producent, beskriver tendenser for 2009:
At mødes til jul atmosfæren yderligere til at give udtryk for, vil der være mere og mere brug af belysning til både indendørs og udendørs. Christmas kranse, jul guirlander og julelys vil blive fastsat i de kommende år mere indført.
I form af farver, du ser ud over standard-farver: Rød, guld og sølv tendens farver: Blå og Orange. Farverne hvid og sort på deres tilbagevenden.
PE kunstige juletræer efter ca 35 år af PVC kunstige juletræer er tendensen for 2009 PE kunstige juletræer.
Dette kunstige juletræer er lavet af et mold og har en anden produktionsproces. Da disse træer som en kopi af den virkelige juletræ.
Dette er en PE-træ

Mere end halvdelen af hollandske husholdninger har kunstige juletræ:


Winschoten september 21, 2009, Royal Christmas juletræer producent af kunst viser sin vision: Hvorfor er massivt om kunst og juletræer hvert år så mange nye modeller sælges.
I de seneste år er kvaliteten af de materialer ændres og forbedres. Den traditionelle kunstige juletræer blev PVC. De nye modeller er fremstillet i forme, så grenene virkelig ser ud. Hvis den lyser allerede er tilsluttet. Og hvis det ikke var nok, de seneste 5 minutter træ selv åbne hopper. (5 minutter træ), så tre fly er forbedringer.

Fordele ved en kunstig juletræ:

- Bekvemmelighed
- Mange år at bruge
- Bedre kvalitet
- Kan være mere dekorative og
- Ser smuk og fuld af
- Brandsikring
- Ingen nåle på jorden
- Nedbringelse
- Tidsbesparelser
- Ikke hvert år et træ fældning
- Penge-besparelse enkelt køb

 

Bestil før den 13. uur levering i 2 dage!
Transport
Denne hjemmeside bruger cookies. Hvorfor? Klik her for mere information og vores fortrolighedserklæring.