Header
◄ Tilbage
▲ Top
  SOG FILTER - SOG PA +
Pris
€ 0 - € 99
0
€ 100 - € 199
0
€ 200 - € 299
0
€ 300 - € 399
0
€ 400 - € 499
0
€ 500 - € 999
0
€ 1000 - € 1499
0
€ 1500 - € 2000
0
€ 2000 og mere
0
Længde
120 cm og mindre
0
150 cm
0
180 cm
0
210 cm
0
240 cm
0
270 cm
0
300 cm
0
360 cm
0
400 cm
0
450 cm og højere
0
Belysning
Med LED
Warm-led
0
Uden LED
0
Materiale
PVC
Pvc
0
PE
Pe
0
PP
Pp
0
PP/PVC
Mix-pp-pvc
0
PE/PVC
Mix-pe-pvc
0
100%PE
100pe
0
Flock/Sne
Flock
0
Farve
Grøn
Green
0
Hvid
Wit
0
Flock/Sne
Flock
0
Sort
Black
0
Blå
Blue
0
Lyserød
Pink
0
Konstruktion
Hængslet konstruktion
Hinged
0
Hook-on konstruktion
Hook-on
0
Til indvendig eller udvendig
Indvendig brug
0
Indvendig og udenfor brug
Binnen-buiten
0

Historie juletræ

 

- 1510 - Den første skriftlige referat af en dekoreret juletræ kommer fra Riga, Letland. Mænd fra de lokale handlende laug dekoreret et træ med kunstige roser, dansede omkring det på markedet, og derefter satte ild til det. Rosen blev brugt i mange år , og anses for at være et symbol for Jomfru Maria.

- 1530 - Der er rekord fra Alsace , Frankrig (dengang Tyskland territorium) , at træer blev solgt på markedet, og bragt hjem og oprette undecorated . Love begrænsede størrelse til " 8 shoe længder " ( lidt over 4 fod).

- 1600 - Ved det 17. århundrede, var det almindeligt i Tyskland til at dekorere juletræer med æbler . Denne praksis var en levn fra det 14. og 15. århundrede , hvor stedsegrønne grene hang med æbler var de eneste prop anvendes i "mirakel spiller " , der blev udført på kirkerne den 24. december . December 24 var Adam & Eve Day i den tidlige kristne kalender, og skuespil blev brugt som måder at undervise i Bibelen til et stort set analfabeter befolkning.

- 1700'erne - I dele af Østrig og Tyskland blev stedsegrønne tips bragt ind i hjemmet og hang top ned fra loftet . De blev ofte dekoreret med æbler, forgyldte nødder og røde papirstrimler . Spiselige ornamenter blev så populær på juletræer , at de ofte blev kaldt " sugartrees ". De første regnskaber bruge stearinlys som dekorationer på juletræer kommer fra Frankrig i det 18. århundrede.

- 1800 - The Christmas Tree blev indført i USA af tyske bosættere . Det hurtigt voksede fra bordplade størrelse til gulv -til- loft.

- 1851 - juletræer begyndte at blive solgt kommercielt i USA . De blev taget tilfældigt fra skovene.

- 1853 - Franklin Pierce er krediteret med at bringe den første juletræ til Det Hvide Hus.

- slutningen af 1800'erne - det første glas ornamenter blev indført i USA, igen fra Tyskland. De første var for det meste bolde, men senere kæder af kugler, legetøj og figurer blev mere almindelige.

- Omkring 1883 - Sears, Roebuck & Company begyndte at tilbyde de første kunstige juletræer - 33 lemmer for $ 0,50 og 55 lemmer til $ 1.00.

- 1900 - på grund overharvesting , det naturlige udbud af evergreens begyndte at blive decimeret . Miljøforkæmpere blev alarmeret , og mange magasiner begyndte at tilskynde folk til at erstatte en kunstig "snow " dækket træ , bestående af en filial af et løvfældende træ indpakket i bomuld.

- 1901 - Den første juletræ gård blev startet i 1901, da WV McGalliard plantet 25.000 Rødgran på sin gård i New Jersey. Også i 1901 forsøgte Theodore Roosevelt at stoppe praksis med juletræer ud af bekymring over ødelæggelsen af skove . Hans to sønner ikke var enige , og hyret hjælp fra bevarende Gifford Pinchot at overtale præsidenten, at det gøres ordentligt, var praksis ikke er skadeligt for skovene.

- 1930'erne - præsident Franklin D. Roosevelt startede et juletræ gård på hans ejendom i Hyde Park, New York.

- 1966 - The National Christmas Tree Association begyndte sin hævdvundne tradition for at have Grand Champion producenten fremlægge et juletræ til First Lady til visning i det blå rum i Det Hvide Hus . Det år , præsenterede Howard Pierce i Black River Falls, Wisconsin, et træ til præsident Lyndon Johnson og First Lady Lady Bird Johnson.

i dag - Ca. 25-30 mio Rigtige Juletræer sælges hvert år i USA . Næsten alle af disse kommer fra juletræsplantager.

 

Kunstige juletræ

En kunstig juletræ er en falsk juletræ , der oprindeligt blev lavet af papir og pap , men i dag er de hovedsageligt af plastic.The udvikling af kunstige juletræ er gået gennem en lang vej. I 1883 et stormagasin i Amerika introducerede den første kommercielle version : 25 løse kviste , dekoreret med røde bær . I 30'erne plast træer blev populær.

De fleste blev derfor fremstillet i fabrikker, hvor toiletbørster er lavet . Senere begyndte med juletræer fremstillet af aluminium, men deres produktion sluttede hurtigt. Den kunstige juletræ har udviklet sig betydeligt i de seneste år . Udover træer af PVC ( polyvinylklorid) (se også filmen) , er der nu træer af PE (polyethylen ) (se også filmen) fremstillet . Dette er en helt anden metode til produktion som ved hjælp af en støbeform en reel gren væsentlige " kopieret " kan være . Du har også træer af PP ( polypropylen) (se også filmen) , og flokkes (se også filmen) . De sidste træer er dækket med kunstig sne.

I dag er der forskellige farver juletræer på grund af de skiftende tendenser. Ligesom sort, hvid og endda pink juletræer. De farvede kunstige juletræer er meget udbredt i butiksvinduer , showrooms og butikker. For store detailkæder og pladser '' giganter '' designet . Disse træer på op til 15 ( !) Meter høj. Indsættelsen af kunstige juletræer var ofte tidskrævende, men visse moderne træer er klar til brug på få minutter ved kviste naturligt brast , se f.eks , 1 minut træ. I dag kan man købe en dåse af duften af et rigtigt træ i den kunstige juletræ for at skabe illusionen stadig har. 'Real ' træ Ud over brug aspekter , er det også vigtigt, at den falske træ er brandhæmmende.

Kunstige juletræer sælges i særlige jule butikker , havecentre og byggemarkeder og på internettet: www.kunstigejuletraeer.dk

Film PE materiale:

Film PVC materiale:

Film PP materiale:

Film Flock materiale:

Bestil før den 13. uur levering i 2 dage!
Transport
Denne hjemmeside bruger cookies. Hvorfor? Klik her for mere information og vores fortrolighedserklæring.