Header
◄ Tilbage
▲ Top
  SOG FILTER - SOG PA +
Pris
€ 0 - € 99
0
€ 100 - € 199
0
€ 200 - € 299
0
€ 300 - € 399
0
€ 400 - € 499
0
€ 500 - € 999
0
€ 1000 - € 1499
0
€ 1500 - € 2000
0
€ 2000 og mere
0
Længde
120 cm og mindre
0
150 cm
0
180 cm
0
210 cm
0
240 cm
0
270 cm
0
300 cm
0
360 cm
0
400 cm
0
450 cm og højere
0
Belysning
Med LED
Warm-led
0
Uden LED
0
Materiale
PVC
Pvc
0
PE
Pe
0
PP
Pp
0
PP/PVC
Mix-pp-pvc
0
PE/PVC
Mix-pe-pvc
0
100%PE
100pe
0
Flock/Sne
Flock
0
Farve
Grøn
Green
0
Hvid
Wit
0
Flock/Sne
Flock
0
Sort
Black
0
Blå
Blue
0
Lyserød
Pink
0
Konstruktion
Hængslet konstruktion
Hinged
0
Hook-on konstruktion
Hook-on
0
Til indvendig eller udvendig
Indvendig brug
0
Indvendig og udenfor brug
Binnen-buiten
0

Halv Kunstige Jule Traeer med og uden LED!

 

 
Halv kunstige juletræ Dakota fås med eller uden LED-belysning varm og meget velegnet til installation i f.eks. En smal korridor / restaurant etc. Dette træ fås i størrelserne 150 cm, 180 cm og 210 cm.

Action Kunstige Jule Træer

Vi tilbyder forskellige typer af kunstige juletræer i PVC, PE og PP til rimelige priser med eller uden integreret belysning / hyggelig LED-belysning. Kan kan levere både store og små modeller. Colorado er fremstillet i PP / PVC i superkvalitet, fuldt dekoreret med ananas.


Premium / Superflotte Kunstige Juletraeer - næsten et rigtigt træ - alle modeller!

Så ægte, som det kan være! Disse træer er alle fremstillet i højkvalitetsmaterialer. Dette giver træerne et realistisk udseende, fordi grenene og grannålene nær ved stammen er fremstillet i PVC og en PE-/PVC-blanding. Disse træer er i mellemklassen og sælges hurtigt i kollektionen Royal Christmas.


Premium Kunstige Jule Traeer LED

Så virkelig det endnu ikke givet! Disse træer er lavet af materialer af høj kvalitet. Dette tillader træet får et naturligt udseende, fordi de grene og nåle i bagagerummet, fremstillet af PVC og en blanding af PE og PVC. Disse træer hører til den midterste klasse produkter og sælges godt i indsamlingen af Royal Christmas. Præmien LED kunstige juletræer fås i størrelserne 120 cm, 150 cm, 180 cm, 210 cm, 240 cm og 270 cm.


Kunstige juletræer i PP / PVC – Alle modeller

Vi tilbyder forskellige typer af kunstige juletræer i PVC, PE og PP til rimelige priser med eller uden integreret belysning / hyggelig LED-belysning. Kan kan levere både store og små modeller. Colorado er fremstillet i PP / PVC i superkvalitet, fuldt dekoreret med ananas.


Store kunstige juletræer fra 3 meter - også med micro, konnektor og hyggelig LED-belysning

Hvis du vil have juletræer, der er højere end 3 meter op til 4,5 m, kan vi tilbyde Iowa og Utah i vores udvalg. Det kunstige juletræ Iowa Deluxe er fremstillet i en blanding af PE- og PVC-materialer, og det kunstige juletræ Utah er fremstillet i PVC-materiale. Begge disse kunstige juletræer kan også leveres med micro, konnektor og hyggelig LED-belysning. Belysningen via konnektoren kan sammenkobles maks. 5 gange.


Kunstigt juletræ med snefnug / snedækket – med sne og hyggelige LEDs - Sneklædte træer

Dette kunstige juletræ med sne, ‘Flock Tree Deluxe’ er et juletræ fremstillet i PVC og dækket med sne. Træet kan også leveres med integreret, hyggelig LED-belysning. Ud over de kunstige juletræer kan vi også tilbyde kranse og guirlander med sne, også disse med integreret, hyggelig LED-belysning. Køb en spraydåse med sne, så du kan pynte dine juleting med sne.

Luksus PVC Kunstige Juletræer - Luksustræer

Vi tilbyder forskellige typer kunstige juletræer i PVC, store og små modeller. Vi sælger kunstige juletræer, der er fremstillet fuldstændigt i PVC, men også træer i en blanding af PVC og PP. Vores Maine-model er et kunstigt juletræ i PVC, der kan leveres i farverne hvid, sort og pink. Vi har også et kunstig juletræ med sne / snefnug, vores ‘Flock Tree Deluxe’.


PE Naturlige Kunstige Juletræer - næsten et rigtigt træ - naturligt udseende kunstige juletræer!

Vi tilbyder forskellige typer af naturligt udseende PE kunstige juletræer og staerk warm LED PE kunstige juletræer, bred og små modeller. Vi sælger kunstige juletræer Alle som består af en blanding af materialer PE og PVC, kunstige juletræer fremstillet af 100% PE-materiale, og Arizona en hvid kunstig juletræ lavet af en blanding af PE og PVC materialer. Alle kunstige juletræer har en naturlig leder, næsten et rigtigt træ!


Kunstige juletræer med belysning og stærke, hyggelige LEDs

Vi har forskellige typer kunstige juletræer med integreret belysning og stærke, hyggelige LEDs. Træerne består af PE/ PVC-materiale eller en blanding af PE, PVC eller PP materialer. Vores 1-Minuts-Træ Deluxe har stærke, hyggelige LEDs, udstyret med stærk, hyggelig LED-belysning og klar til at blive dekoreret i løbet af et minut. Alle vores kunstige juletræer med integreret belysning og stærke, hyggelig LED-lys har en hængslet konstruktion. Disse træer er opbygget i 3 dele: top, midte og bund samt en stærk metalfod. Visse træer er allerede forudbelyste.


1-minuts kunstige juletræer med hyggelige LEDs – klar til dekoration på kun 1 minut!

Dette sensationelle system, der er unikt for Royal Christmas kollektionen, sparer dig for masser af tid og besvær. Med dette 1-minuts-træsystem fra Royal Christmas behøver du aldrig mere mase med at åbne et juletræ. Træet leveres i tre eller flere hægtede sektioner, der når de sættes sammen straks tager form som et fuldt færdigt juletræ, som du kan begynde med at dekorere med det samme. Træet er udformet med solide og hårdføre PVC-spidser, som du ikke behøver at bruge tid på at forme, da de ikke bukkes sammen under opbevaring. Det har en stærk stamme i stål og med indkapslede spidser i rustfrit stål kan de bære selv den tungeste julepynt. Sæt blot de forskellige dele sammen, åbn de hængslede grene – og så er træet klart! I demonstrationsvideoen kan du se, hvor hurtigt du kan gøre dit træ klart. Træet leveres altid i en solid opbevaringskasse med håndtag, så du nemt kan pakke træet ned til opbevaring efter juletiden. Træet er selvfølgelig fremstillet i brandhæmmende materialer for din sikkerheds skyld. På de detaljerede fotos herunder kan du se, hvor smukt detaljerede træets grene er.


Farvede kunstige juletræer - kan leveres i farverne hvid, sort, blå og pink – alle farver!

Vil du have et kunstigt juletræ i trendy farver som hvid, sort, pink eller blå? Vi tilbyder forskellige slags farvede kunstige juletræer fremstillet i materialer som PVC, PE og en PE / PVC-blanding. Det hvide kunstige juletræ Maine kan også leveres med integreret hyggelig LED-belysning. Ved siden af de farvede kunstige juletræer har vi de snedækkede kunstige juletræer. Dette kunstige juletræ med snefnug kan også leveres med integreret hyggelig LED-belysning.


Slanke Kunstige juletræer - Alle modeller

Vi tilbyder forskellige typer af kunstige juletræer i PVC, PE og PP til rimelige priser med eller uden integreret belysning / hyggelig LED-belysning. Kan kan levere både store og små modeller. Colorado er fremstillet i PP / PVC i superkvalitet, fuldt dekoreret med ananas.


Julelys Flagstang Juletræ warm LED - Julelys Flagstang Juletræ warm single Flash LED - tilgængelig 1,85m / 3m / 4,2m / 6m / 8m og 10m!

Flagstang juletræ er en unik julelys i træ form, i højderne 1.85,3, 4,2, 6, 8 og 10 meter. De luksuriøse julelys består af hundredvis af Warm White LED-lys, og Julelys Flagstang Juletræ warm single Flash LED, og hænge op så let, gennem systemet med din flagstang. Når det bliver mørkt er der en smuk tændte juletræ takket være den unikke mønster af mange lys. Virkningen er den samme fra alle sider. (3D-effekt) Belysningen skal gives inden for eller uden for og flagstangen træer i solide beholdere.

Flagstangen Træerne leveres 1,85-4 meter med sin egen mast og du er i 10 til 20 minutter.
Og især for bare træer flagstang 6 meter standard og deluxe model, du € 99,- for en 6 meter høj flagstang køb fra os. Denne mast du kan placere, stak de forskellige stykker sammen, og du kan stå flagstang, hvor du vil. Og så har du omkring 30 minutter flagstangen juletræ hejst.
For flagstangen på 8 og 10 meter, bør du have sin egen mast og også flagstangen juletræer kan løftes i omkring 45 minutter.

Bestil før den 13. uur levering i 2 dage!
Transport
Denne hjemmeside bruger cookies. Hvorfor? Klik her for mere information og vores fortrolighedserklæring.